Medi ambient

Medi ambient

Des de GCO, ens comprometem activament a protegir i conservar el medi ambient, promovent una cultura de desenvolupament sostenible i un ús eficient de recursos, gestionant i mesurant l'impacte ambiental de les nostres operacions i protegint el capital natural per a les generacions futures.

Aquests compromisos es recullen a la Política de canvi climàtic i medi ambient, amb la qual definim i promovem els principis rectors de la nostra actuació en assumptes mediambientals.

Gestió mediambiental

A GCO apostem per la millora contínua en l'acompliment ambiental i la prevenció de la contaminació. Per això, promovem de manera activa una cultura que fomenti el desenvolupament sostenible i l'ús eficient dels recursos per part de tots els nostres grups d'interès i ens comprometem a gestionar i mesurar l'impacte de les nostres operacions en el medi ambient. Per a la millora del nostre acompliment mediambiental, hem implantat un sistema de gestió ambiental alineat amb la normativa ISO 14001, que comprèn els processos de gestió dels principals actius immobiliaris del Grup. Això ens permet conèixer, controlar i prevenir els impactes mediambientals d'una forma ordenada i planificada, i millorar l'eficiència i l'acompliment ambiental.

Capital natural

Com a part de la nostra contribució a la preservació dels ecosistemes, GCO forma part de Nactiva Capital Natural S.L., una plataforma col·lectiva d'inversió en projectes dedicats a la protecció i regeneració del capital natural a l'àrea Mediterrània. Actualment, participem en el programa MedForest 360, un projecte adreçat a la protecció, conservació, gestió forestal i regeneració dels boscos mediterranis. També col·laborem amb Tree-Nation per dur a terme el projecte In Arboriam, en el qual plantem un arbre per cada servei funerari que fem en honor dels difunts i per promoure la reforestació a escala global. A més, els nostres empleats participen activament en voluntariats per a la cura del nostre planeta, duent a terme batudes de neteja i recollida d'escombraries en diferents països.